De ce sa aleg Fabrica de Baterii?

Fabrica de Baterii (S.C. Unic Biz Concept S.R.L.) si-a creat un renume deosebit in ultimii ani prin calitatea exceptionala a lucrarilor efectuate.

 

Importatori directi si materiale pe stoc

Faptul ca suntem importatori si distribuitori autorizati pentru panourile JA Solar, invertoarele Deye, structura de montaj Hopergy si bateriile Pytes sau EVE, ne-a ajutat sa relizam instalari rapide, cu echipamentele disponibile constant pe stoc.

In final, calitatea si durata mica de implementare a proiectelor au fost apreciate constant de clientii nostri si ne-au propulsat la nivelul de astazi.

 

Experienta

In baza experientei noastre ajutam intotdeauna clientii cu sfaturi pentru a gasi solutia optima de implementare a fiecarui sistem fotovoltaic.

Indiferent de marimea proiectelor am abordat lucrarile cu aceeasi seriozitate si profesionalism.

 

Calitate

Cu Fabrica de Baterii aveti garantia calitatii produselor. Suntem corecti si transparenti legat de componentele folosite in sistemele noastre (panouri, invertoare, structura, protectii) si puteti vedea la noi pe site detaliile si specificatiile tehnice ale produselor.

 

Eficienta si siguranta

Supradimensionam si adaugam protectii suplimentare astfel incat sistemele instalate de noi sa fie cat mai eficiente si mai sigure.