Kituri fotovoltaice All-Grid

Kituri fotovoltaice All-Grid

Probabil ca va intrebati deja ce inseamna All-Grid? All-Grid reprezinta un concept propriu de kit fotovoltaic gandit sa functioneze atat on-grid (sa poata injecta in retea) cat si off-grid (sa suporte baterii si generator), sa asigure functia de UPS (sursa neintrerupta de curent) si sa aiba un cost rezonabil.

Conceptul, impreuna cu toate componentele a fost dezvoltat si testat, iar dupa cativa clienti functionali, putem spune ca sistemele All-Grid functioneaza excelent.

Acesta acopera nevoile multor doritori de kituri fotovoltaice care pana acum aveau de ales fie intre sisteme on-grid dar care nu suporta baterii, on-grid cu baterii dar care nu stiu sa injecteze in retea, on-grid care injecteaza in retea dar au baterii proprietare si foarte scumpe, on-grid cu baterii dar care nu asigura functia de UPS (sau pentru a o asigura mai trebuiesc alte componente) sau pur si simplu sisteme care fac tot ce este mai sus dar contin multe echipamente ceea ce le face foarte complexe si extrem de scumpe.  

Incepand cu panourile fotovoltaice JA Solar, invertoarele Deye, continuand cu structura de prindere adaptata tipului de acoperis, cablurile solare, mufe si terminand cu tablourile electrice, toate stau la baza kiturilor All-Grid de 5 kW monofazate sau de 10 kW trifazate pe care le oferim.

Kiturile complete All-Grid contin protectiile de curent continuu si curent alternativ, cabluri electrice pentru conectarea la retea precum si sigurantele de care este nevoie pentru a deveni prosumator.

 

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.